Tepung Tanpa Peluntur Bakers Choice

Ramai dikalangan masyarakat malaysia yang gemar kepada kek dan kuih. Namun begitu mereka tidak hiraukan samada tepung yang digunakan adakah mengandungi bahan berbahaya atau tidak.

Tepung Bakers Choice

Kami ingin memperkenalkan kepada anda tepung tanpa peluntur bakers choice. Maksud tanpa peluntur adalah ia tidak mengandungi bahan pemutih tepung yang merbahaya kepada tubuh badan kita untuk jangkamasa panjang.

tepung-gandum-bakers-choice

Tepung ini menjadikan masakan kek dan kuih anda menjadi lebih sedap dan enak. Telah ramai yang mencubanya dan kami yakin anda juga berminat untuk mendapatkan tepung ini.

Tepung bakers choice meengandungi khasiat tambahan seperti vitamin dan sebagainya. Ia dirumus khas untuk menjadikan kek dan kuih anda menjadi lebih sedap dan enak insya Allah.

tepung-back

Adakah anda pemilik kedai kek dan pembuat kuih?

Tepung ini merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang mempunyai kedai kek, pembuat kuih, roti canai dan murtabak, serta untuk suri rumah tangga.

Makanan yang sihat dan halal amat penting supaya ahli keluarga kita sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera.

Adakah tepung ini mempunyai sijil halal jakim?

Ya, tepung ini mempunyai halal yang diiktiraf oleh pihak JAKIM. Insya Allah tiada sebarang keraguan untuk anda memakan dan mencubanya.

Anda berminat untuk mencuba?

Sekiranya anda berminat untuk mencuba tepung ini, mohon klik pada bahagian hubungi kami atau,

PM kami melalui facebook

Tekan link ini: https://www.facebook.com/messages/cahayamentarimarketing

 

Kami juga sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi pengedar terutamanya ejen, kedai-kedai halal mart dan kedai runcit. Sebarang pertanyaan dari anda amatlah dialu-alukan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 8 =